Stipendit ja apurahat

Salppurin Säätiö tukee stipendeillä ensisijaisesti koulun nykyisten ja entisten oppilaiden koulutusta tukevia projekteja, kielikursseja sekä myöntää apurahoja erilaisten tutkimusten ym. tekemiseen.

Koulutalo myöntää stipendejä myös koulun opettajien ammattitaitoa parantaviin koulutuksiin ja seminaareihin..

Hae stipendiä tai apurahaa

Kielikurssi 8. luokan oppilaille

• Stipendi kahden viikon kielikurssille Englantiin, Ranskaan tai Saksaan tulevana kesänä.
  • Stipendi kattaa kielikurssin kulut lentoineen ja majoituksineen. Arvo on noin 2 500 euroa.
  • Stipendi myönnetään yhdelle 8. luokkalaiselle yhdelle pojalle ja tytölle.
  • Stipendi myönnetään esseen perusteella ja sitä voivat hakea kaikki koulun 8. luokan oppilaat.
  • Stipendistä päättävät yhdessä koulutalon hallitus js rehtori.
  • Stipendit tulevat hakuun tammikuussa.

Apuraha koulun entisille oppilaille

• Salppurin Säätiö myöntää apurahoja entisille oppilaille tutkimukseen, jatko-opintoihin, ym.
  • Apurahat myönnetään tarveharkintaisesti hakemusten perusteella.
  • Apurahan suuruus on 500–5000 euroa.
  • Apurahaa voi hakea koska tahansa. Hakemusten käsittely kestää noin 2 kuukautta.
  • Apurahoista päättää Salppurin Säätiön hallitus.
  • Lisätietoja apurahan hakemisesta: hallituksen puheenjohtaja Sane Keskiaho, 0440 711 722.
  • Täytä apurahahakemus

Koulutusstipendi opettajille

• Salppurin Säätiö myöntää opettajille stipendejä ammattitaitoa parantaviin koulutuksiin ja seminaareihin.
  • Stipendit myönnetään tarveharkintaisesti hakemusten perusteella.
  • Stipendien suuruus on 200–2000 euroa.
  • Stipendiä voi hakea koska tahansa. Hakemusten käsittely kestää noin 2 kuukautta.
  • Stipendeistä päättää Salppurin Säätiön hallitus.
  • Täytä stipendihahakemus

Salppurin Säätiö ei perustele yksittäisiä stipendi- ja apurahapäätöksiä. Säätiö saa vuosittain paljon hyviä hakemuksia, joille kaikille ei voida myöntää stipendiä tai apurahaa.