Stipendit ja apurahat

Salpausselän yhteiskoulutalo tukee stipendeillä ensisijaisesti koulun nykyisten ja entisten oppilaiden koulutusta tukevia projekteja, kielikursseja sekä myöntää apurahoja erilaisten tutkimusten ym. tekemiseen.

Koulutalon myöntää stipendejä myös koulun opettajien ammattitaitoa parantaviin koulutuksiin ja seminaareihin.

Hae stipendiä tai apurahaa

Kielikurssi 8. luokan oppilaille

• Stipendi kahden viikon kielikurssille osallistumiseen Englantiin, Ranskaan tai Saksaan kesällä 2018.
  • Stipendi kattaa kielikurssin kulut lentoineen ja majoituksineen. Arvo on noin 2 500 euroa.
  • Stipendi myönnetään yhdelle 8. luokkalaiselle pojalle ja yhdelle tytölle.
  • Stipendi myönnetään esseen perusteella ja sitä voivat hakea kaikki koulun 8. luokan oppilaat.
  • Stipendistä päättävät yhdessä koulutalon hallitus js rehtori.
  • Stipendi tulee haettavaksi tammikuussa 2018.

Apuraha koulun entisille oppilaille

• Salpausselän Koulutalo Oy myöntää apurahoja entisille oppilaille tutkimukseen, jatko-opintoihin, ym.
  • Apurahat myönnetään tarveharkintaisesti hakemusten perusteella.
  • Apurahan suuruus on 500 -5 000 euroa.
  • Apurahaa voi hakea koska tahansa. Hakemusten käsittely kestää noin 2 kuukautta.
  • Apurahoista päättävät koulutalon hallitus
  • Lisätietoja apurahan hakemisesta: hallituksen puheenjohtaja Ulf Pråhl, 0400 859 123.
  • Täytä apurahahakemus

Koulutusstipendi opettajille

• Salpausselän yhteiskoulutalo Oy myöntää opettajille stipendejä ammattitaitoa parantaviin koulutuksiin ja seminaareihin.
  • Stipendit myönnetään tarveharkintaisesti hakemusten perusteella.
  • Stipendien suuruus on 200-2000 euroa.
  • Stipendiä voi hakea koska tahansa. Hakemusten käsittely kestää noin 2 kuukautta.
  • Stipendeistä päättävät koulutalon hallitus ja rehtori
  • Täytä stipendihahakemus

Salpausselän yhteiskoulutalo ei perustele yksittäisiä stipendi- ja apurahapäätöksiä. Koulutalo saa vuosittain paljon hyviä hakemuksia, joille ei kaikille kuitenkaan voida myöntää stipendiä tai apurahaa.